HR Termoparels®: Uw ideale partner in spouwmuurisolatie

De HR Termoparel is een uniek isolatiemateriaal, welke is ontstaan door een innovatieve samenwerking tussen Termokomfort en de Koninklijke Shell. Deze parels zijn ideaal voor de spouwmuurisolatie van uw woning, maar kunnen ook gebruikt woorden voor vloer- of dakisolatie. De HR termoparels zijn gemaakt van polystyreen en zijn ontwikkeld in de vorm van een bolletje. Deze bolletjes zijn omgeven met een klein beetje latex waar zij aan blijven zitten. Dankzij de bolvormigheid van deze parels verliest de spouwmuur haar functie niet en kan deze nog steeds regenwater en damp afvoeren.

U bespaart het meest via uw spouwmuren

Het isoleren van uw spouwmuren is een ‘quick win’, de warmte in uw woning gaat namelijk grotendeels verloren via deze muren. Dankzij spouwmuurisolatie met de HR Termoparels kunt snel veel geld en energie besparen. Zo draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar zorgt u ook voor een lagere energierekening.

De HR-termoparels worden eenvoudig vanaf de buitenkant in de spouwmuren geblazen, hierdoor wordt uw spouwmuur volledig opgevuld met parels die het warmteverlies tegengaan. Bij de gemiddelde woning wordt zo’n 9 kubieke meter aardgas per m2 muuroppervlak bespaard. Deze cijfers zijn indicatief en afhankelijk van het stookpatroon van de bewoner.

De kosten van spouwmuurisolatie

De kosten van spouwmuurisolatie met de HR-Termoparels verschillen per woning, desondanks is een investering in spouwmuur isolatie relatief laag. Bij een hoekwoning met 100m2 muuroppervlak is de investering ongeveer €2150,- en deze investering heeft u binnen 2 tot 3 jaar terugverdiend. Wilt u weten wat deze de kosten voor uw woning zijn? Via onderstaand formulier vraagt u eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan, zo weet u binnen no-time hoeveel u kunt gaan besparen.

Naam*
E-mail*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
Type woning
Bouwjaar
Postcode
Adres
Welk onderdeel?


Niet leesbaar? Verander tekst

Meer weten over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de isolatie met HR Termoparels, onze werkwijze of de kosten? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via 036-5387550 of neem contact op via onderstaand formulier.

Naam*
Emailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst