HR Termoparels®

  • Bespaar op uw energierekening
  • Verlaag de CO2-uitstoot van uw woning
  • Investering binnen 3 jaar terugverdiend
  • Verhoging van uw wooncomfort

Tussenwoning

Bespaar tot €250 per jaar. Uw investering binnen 3 jaar terug.

Meer informatie

Hoekwoning

Bespaar tot €550 per jaar. Uw investering binnen 3 jaar terug.

Meer informatie

Vrijstaande woning

Bespaar tot €800 per jaar. Uw investering binnen 3 jaar terug.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat u per jaar kunt besparen door spouwmuurisolatie? Neem dan direct contact op met een van onze isolatiespecialisten via info@koston.nl036 538 7550.

Bespaar met spouwmuurisolatie door HR Termoparels

Een geïsoleerde spouwmuur kan u veel geld besparen. Gemiddeld bespaart u € 6,75 per vierkante meter muuroppervlakte per jaar ten opzichte van de oude situatie. De geschatte kosten voor volledige spouwmuurisolatie bij een hoekwoning met 100m2 muuroppervlakte zijn ongeveer € 2.150,-. Bij normale omstandigheden geldt dus dat u de investering in spouwmuurisolatie met HR Termoparels er binnen 3 jaar al uit heeft. Uiteraard is het precieze bespaarbedrag per jaar afhankelijk van de stookkosten per huishouden.

HR Termoparels helpen uw woning te verduurzamen. De parels houden warmte binnen, waardoor uw stookkosten dalen. HR Termoparels zijn gemakkelijk tussen de spouwmuren van uw woning te spuiten, waardoor iedere spouwmuur met de parels geïsoleerd kan worden. De investering in spouwmuurisolatie is vaak al binnen 3 jaar terugverdiend.

Vraag hier direct een offerte aan

Isoleer uw spouwmuur en draag bij aan een beter milieu

De isolatie van uw woning zorgt ervoor dat de warmte zoveel mogelijk in uw woning blijft. Woningen verliezen veel warmte via de ramen. Echter, niet-geïsoleerde spouwmuren worden regelmatig vergeten als het gaat om energiebesparing, terwijl deze spouwmuren zeer veel warmte verliezen. Door uw spouwmuren te isoleren hoeft u minder gas te stoken. Dit scheelt niet alleen in de kosten, maar draagt ook bij aan een lagere CO2-uitstoot.

Vraag direct een offerte aan

Dak- en vloerisolatie met HR Termoparels

Onze HR Termoparels worden het meest gebruikt voor spouwmuurisolatie. Voor optimale isolatie van uw woning kunnen wij de HR Termoparels ook gebruiken voor uw vloer of dak. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van vloerisolatie en dakisolatie contact met ons op via 036 538 7550.

De werking van HR Termoparels

De HR Termoparels bestaan voor 2% uit geëxpandeerd polystyreen. Dit isolatiemateriaal wordt ook wel EPS genoemd. Voor het gebruik als spouwmuurisolatie worden de geëxpandeerde polystyreen bolletjes behandeld met in water opgelost natuurrubber (latex). Deze behandeling zorgt ervoor dat de parels aan elkaar vastplakken, zodat er een vaste massa ontstaat. Door de gesloten celstructuur in geëxpandeerd polystyreen is dit isolatiemateriaal waterafstotend.

De HR Termoparels worden via de buitenkant in de spouwmuren van uw woning geblazen, totdat deze helemaal zijn opgevuld met het isolatiemateriaal.

Uitstekend transport van vocht

De bolvorm van de HR Termoparels zorgt ervoor dat al het vocht dat in de muur terechtkomt netjes langs de spouw naar de bodem vervoerd wordt. Het transport van vocht binnen de muren wordt dus niet gehinderd door de ingeblazen spouwmuurisolatiematerialen. Het binnenblad van de spouwmuur komt hierdoor niet in aanraking met vocht. Uw spouwmuur blijft onderhoudsvrij na de isolatie met HR Termoparels.

De geschiedenis van HR Termoparels

De HR Termoparel is ontstaan uit een samenwerking tussen Royal Dutch Shell en Termokomfort. Beide partijen zetten zich in voor een duurzamere wereld. Het Termoparel®-systeem werd voor het eerst op de markt gebracht in het jaar 1976. De ontwikkeling van de HR Termoparels heeft ervoor gezorgd dat veel (oudere) huizen alsnog gemakkelijk geïsoleerd kunnen worden. In 2009 zijn de verbeterde HR++ Termoparels ontwikkeld. Bekijk hier alle specificaties van HR++ Termoparels.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van spouwmuurisolatie via HR Termoparels in uw woning? Neem dan contact op met een van onze specialisten via info@koston.nl of via 036 538 7550. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen via het onderstaande formulier.

Vrijblijvende offerte aanvragen

    Welk onderdeel?
    SpouwmuurisolatieMuurisolatieVloerisolatieBodemisolatieDakisolatie

    Neem contact op