Covid 19

Het COVID – 19 virus houdt iedereen in zijn greep. Ook bij Termokomfort merken wij de effecten hiervan.Koston Nederland BV heeft haar voorzorgsmaatregelen getroffen om onze medewerkers en klanten te beschermen.Zo werken onze kantoormedewerkers in eigen kantoorruimten of, indien mogelijk, vanuit huis. Daarnaast zijn de nodige ontsmettingsmaatregelen getroffen.

INMETEN/OFFERTES:
Voor het maken van een offerte is het noodzakelijk om de woning te inspecteren. De adviseurs van onze systeemverwerkers meten uw woning (zoals gewoonlijk) buitenshuis in. Hierdoor is het inmeten van kruipruimtes tijdelijk niet meer mogelijk. Wel kunt u een aanvraag doen door de afmetingen van uw vloer door te geven vergezeld van enkele foto’s van de vloer/kruipruimte. De vrijblijvende offerte zal per mail toegestuurd worden, en aangevuld met een telefonisch advies/uitleg. Dit, om zoveel mogelijk fysiek contact te vermijden. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak neem gerust contact met ons op.

ISOLEREN:
Onze isolateurs werken ook grotendeels buiten uw woning. Het isoleren van de spouwmuren en dak geschiedde altijd al van buitenaf. Het is tijdelijk beperkt mogelijk om uw kruipruimte te laten isoleren. Hiervoor zouden de isolateurs bij uw kruipruimte moeten kunnen. Dit kan alleen indien de toegang tot de volledige kruipruimte ter plaatste van de voordeur is.
Tijdens het uitvoeren van de kruipruimte isolatie werkzaamheden is het noodzakelijk dat de bewoners zich afzonderen van de isolatiemonteurs.

Al onze overige werkzaamheden gaan gewoon door en worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van het RIVM.
We blijven voor u en het milieu klaar staan! Ook nu het is van groot belang om uw energierekening te verlagen en het milieu te sparen.

Dit is zonder twijfel de meest uitdagende periode voor ons allemaal. Naast de maatschappelijke gevolgen zal de economie een enorme klap te voortduren krijgen. Wij wensen alle getroffen personen en bedrijven veel sterkte en kracht toe en iedereen veel gezondheid in deze onzekere tijden. Laten we dit met elkaar overwinnen, samen staan we sterk.

 

Neem contact op