Overige Isolatie

Isolatie door Koston Nederland

Koston Nederland biedt u superieure isolatie diensten voor woningen en panden. Hieronder vindt u de meest gevraagde isolatie diensten die wij aanbieden. Uiteraard is niet elke situatie hetzelfde. Neem daarom gerust contact met ons op via de e-mail of onze contactpagina, zodat wij uw situatie kunnen bespreken.

Spouwmuurisolatie

Isolatie van de spouwmuren in uw woning levert de meeste energiebesparing op. Bij ongeïsoleerde muren gaat namelijk een kwart van de warmte verloren, iets wat zeker loont om te voorkomen. De precieze energiebesparing die spouwmuurisolatie oplevert hangt af van het gebruik door de bewoners, maar gemiddeld betekent goede isolatie een besparing van 9 m3 aardgas (€ 6,75) per m2 muuroppervlak per jaar. Voor een huis van normale grootte houdt het in dat de investering in spouwmuurisolatie in ongeveer 2,5 tot 3 jaar is terugverdiend!
Lees meer over spouwmuurisolatie

Muur isolatie

Voor muur isolatie maakt Koston gebruik van het geperfectioneerde iQ-Therm systeem. Deze techniek stelt ons in staat om muren van binnen te isoleren, zonder de problemen van verouderde technieken. Ook zeer bruikbaar voor muur isolatie van monumentale gebouwen en/of karakteristieke gevels, natuursteen en stucwerk.
Lees meer over muurisolatie

Dakisolatie

Geen ongemakken met de dakisolatie door Koston! Bij ons blijft het dak er op, en wij zijn geen weken bezig wat ook weer scheelt in de kosten. Meer dan 35 jaar ervaring in dakisolatie.
Lees meer over dakisolatie

Vloerisolatie

Bodemhygrolatie®: voor effectieve afscherming van een vochtige kruipruimte. Koston is al jaren actief in het verhelpen van vochtproblematiek en doet dit met groot succes.
Lees meer over vloerisolatie

Bodemisolatie

In de afgelopen 35 jaar zijn er vele tientallen duizenden woningen voorzien van bodemisolatie door middel van losgestorte (HR-)Termoparels®
Lees meer over bodemisolatie

Overige woningisolatie

Door uw woning te isoleren, zet u een grote stap in het duurzaam verbeteren van uw woning. Om u een volledig isolatiepakket aan te bieden, werkt Koston Nederland samen met de Partners van Select Windows. Zij zijn gespecialiseerd in diverse, kwaliteitsproducten voor uw woning die niet alleen het wooncomfort verhogen maar tevens uw huis isoleren. U kunt daarbij onder andere denken aan:

  • Kunststof kozijnen met isolatieglas
  • Binnenzonwering
  • Speciaal ontworpen dakkapel met hoge isolatiewaarden

Naast deze levert Select Windows nog meer producten om uw huis energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees hier meer over de isolatie van Select Windows

Neem contact op