13 Januari, 2015 13:01

Koston is specialist in het isoleren van woningen. Van spouwmuurisolatie tot vloerisolatie n van muur isolatie tot dakisolatie, wij adviseren u graag in de mogelijkheden.

Op dit moment zitten wij in het midden van de winter, ondanks de hoge temperaturen is dit wel het moment dat verwarming op volle toeren draait. Want wie wilt er nou geen behagelijke woning? Wij snappen dit als geen ander, er zijn echter meer oplossingen dan stoken. Uw verwarming aanzetten kost energie, dit is niet erg goed voor het milieu en zeker niet voor uw energierekening. Bij Koston vinden wij beide punten erg belangrijk. Dankzij slimme isolatie oplossingen is het mogelijk om uw huis even behaaglijk te houden tegen minder kosten (en dus minder energie).

Voor elke woning een passende oplossing

Een tussen woning, hoekwoning of een vrijstaand huis, voor de isolatie maakt het niet uit. Koston kan in elk type woning isolatie aanbrengen, daarbij maakt het type woning niet uit. Welk bedrag uw precies bespaart hangt wel af van het type woning. Spouwmuurisolatie is daarbij een erg rendabele oplossing, hiermee bespaart u elk jaar tussen de €210,- en €800,- (afhankelijk van het typewoning). Mocht u kiezen voor spouwmuurisolatie dan kan u deze investering binnen 3 jaar terug verdienen en vanaf dat moment ‘krijgt’ u dus elke maand geld!

Naast de milieubesparing en besparing op uw energierekening heeft isolatie nog meer voordelen. Spouwmuurisolatie zorgt bijvoorbeeld voor onderhoudsvrije muren en minder condensatie. Dit is niet alleen goed voor de woning, maar ook voor uw gezondheid.

Op onze pagina met spouwmuurisolatie vindt u meer over informatie over spouwmuurisolatie, het materiaal en de mogelijkheden. Daarnaast vindt u hier enkele isolatie tips. Mocht u nu al een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op.