Offerte spouwmuurisolatie

Een spouwmuurisolatie offerte geeft u inzicht in de kosten van het isoleren van de spouwmuur. Om u een beeld te geven van de prijzen die u kunt verwachten, geven we u graag meer informatie over subsidie op isolatie en de kosten van het isoleren. Ook vindt u op deze pagina meer informatie over aspecten die we in de offerte behandelen.

Spouwmuurisolatie is een van de beste manieren om geld te besparen. U bespaart jaarlijks tot wel € 800,- en u heeft de investering er al binnen 3 jaar uit.

 

Kosten

Soort woning Oppervlakte van woning Gemiddelde kosten voor spouwmuurisolatie Jaarlijkse besparing
Klein appartement 40 m² €600,- tot € 1.100,- € 270,-
Tussenwoning 65 m² € 1.000,- tot € 1.500,- € 440,-
Hoekwoning 100 m² € 1.800 tot 2.300,- € 680,-
Twee-onder-een-kapwoning 120 m² € 2.000,- tot € 2.500,- € 810,-
Vrijstaande woning 150 m² € 2.100,- tot € 2.600,- € 1.012,-

Tijdelijke subsidie: slechts 6% btw op arbeidskosten

Tijdelijk bent u extra voordelig uit als u de spouwmuur laat isoleren, omdat u 15% bespaart op arbeidskosten. In plaats van 21% btw betaalt u slechts 6% btw op arbeidskosten. Aangezien arbeidskosten een groot deel van de totale kosten uitmaken, bespaart u aanzienlijk op de kosten voor spouwmuurisolatie. Het is nog onbekend wanneer deze subsidie wordt stopgezet. Vraag daarom snel een offerte aan en laat spouwmuurisolatie uitvoeren:

Vraag direct een offerte aan

Onderdelen van de spouwmuurisolatie offerte

We geven in de offerte meer informatie over de kosten per m², werkzaamheden die de monteur uitvoert en een inschatting van de benodigde arbeidsuren. Zo weet u na het opvragen van de offerte ook hoeveel u bespaart door de subsidie op arbeidskosten. Verder geven we inzicht in de voorrijkosten. Onze offerte op maat geeft u meer informatie over:

  • Btw
  • Voorrijkosten
  • Arbeidskosten
  • Type isolatiewerkzaamheden
  • Criteria van de spouw
  • Informatie over het type woning

Door deze volledige offerte weet u exact wat u kwijt bent aan spouwmuurisolatie en komt u niet voor verrassingen te staan.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Vrijblijvende offerte aanvragen

Naam*
E-mail*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
Type woning
Bouwjaar
Postcode
Adres
Welk onderdeel?