Miss Nederland trapt Dag van de Isolatie af

26 augustus, 2019


Op vrijdag 27 oktober om 12.00 uur, trapt onze kersverse Miss Nederland 2017, Nicky Opheij, de Dag van de Isolatie af. Zij doet dit door te helpen met het isoleren van een woning in Voorschoten. De isolatiebranche is een innovatieve branche en volop in ontwikkeling. Tijdens deze aftrap is ook te zien wat er mogelijk is op het gebied van virtual reality: isoleren in een realistische en bijna tastbare omgeving. En dat is niet mis…

Dag van de Isolatie

Tijdens en de week voor de Dag van de Isolatie op vrijdag 3 november, isoleren specialistische bedrijven in heel Nederland huizen en bieden huiseigenaren de mogelijkheid om met eigen ogen te zien wat isoleren in de praktijk betekent. Energie besparen begint met isoleren, begint dus bij bewoners.

Geïnteresseerden kunnen gaan kijken en zich laten informeren door vakmensen. Kijk voor meer informatie op: www.dagvandeisolatie.nl.

Van Holland’s Next Topmodel naar Miss Nederland 2017

ModelNicky Opheij (22) komt uit Handel en is enkele weken geleden gekroond tot Miss Nederland 2017. In 2014 wist ze ook het tv-programma Holland’s Next Topmodel te winnen.

De verkiezing is voor haar een droom die uitkomt en waarmee ze hoopt iets te kunnen betekenen voor onze leefomgeving; “Wij zijn verantwoordelijk voor het milieu en zullen samen onze schouders eronder moeten zetten”, aldus onze kersverse Miss.

VENIN-initiatief

De Dag van de Isolatie is een initiatief van de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland, de VENIN. Bij deze vereniging zijn ruim dertig bedrijven in het hele land aangesloten. Zij worden regelmatig streng beoordeeld op hun kennis en kunde en hun vakmanschap.

Deel dit bericht