Rietdekkersbedrijf De Rietdekkerij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het monteren en aanbrengen van rieten daken. De daken van De Rietdekkerij hebben een zeer hoge isolerende waarde en dat draagt bij aan een beter milieu. Benieuwd naar de kosten van een rieten dak? Kijk dan op de site en bereken direct de prijs.

 

Meesterfolie is gespecialiseerd in het plaatsen van glasfolie voor bedrijfspanden, woningen en voertuigen. Naast het verbeteren van het uiterlijk en de uitstraling van uw pand zorgt de isolerende werking van de glasfolie ook voor energiebesparing. Bekijk de website voor meer informatie:.

www.meesterfolie.nl

 

Airco Groep Holland is al jaren gespecialiseerd in totaalklimaatsystemen, Airco’s en luchtgordijnen. Hierbij richten zij zich op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Voor meer informatie over dit bedrijf verwijzen wij u graag door naar de website van Airco Groep Holland.

 

Van Hattem Dakkapellen is de specialist op het gebied van dakkapellen en kozijnen. Perfect geïsoleerde dakkapellen verkrijgbaar in diverse materialen. Geniet van een huis met meer licht en ruimte.

Ridder Letselschade heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een ervaren en betrouwbaar letselschadebureau. Dankzij het Keurmerk Letselschade bent u bij Ridder Letselschade verzekerd van gratis juridische bijstand.

Dijk & Van Emmerik is uw partner voor zowel assessments als outplacement trajecten. In welke branche uw bedrijf ook zit, van isolatiebedrijven tot woningbouwverenigingen, Dijk & Van Emmerik helpt  bij het testen van uw nieuwe en/of huidige personeel en bij de zoektocht naar nieuw werk voor uw personeel (bijvoorbeeld door gedwongen ontslagen).

Tegelpaleis

Voor houtlook tegels, visgraat tegels, stonepanels en andere vloertegels advsieren wij https://www.tegelpaleis.nl/, de webshop waar al uw tegelwensen uitkomen.

 

Parketvloeren zijn weer als nieuw nadat ze geschuurd zijn door Ronald Bos Parketvloeren. Schuren is een goedkoop alternatief voor de aanschaf van een nieuwe vloer en is al mogelijk vanaf € 14 per m²! Kijk voor meer informatie en de volledige prijslijst op http://ronaldbosparketvloeren.nl/ 

 

HRsolar is producent van de gelijknamige serie zonneboiler systemen. Bereken via de zonneboiler calculator hoeveel een zonneboiler jou kan besparen.

VVC-Adventure is gespecialiseerd in unieke bedrijfsuitjes met activiteiten ter bevordering van teambuilding. Een bedrijfsuitje bij VVC-Adventure is gegarandeerd een ontspannen dag waar collega’s elkaar ongedwongen beter leren kennen.

 

Rivev B.V. is de expert in het leggen van betonvloeren, woonbeton, vloerverwarming, opritten en terrassen. Rivev legt betonnen vloeren voor uw woning, bedrijf of industriële ruimte. Met hun eigen betonvrachtwagen maken ze de vloer ter plaatse, gegarandeerd met het beste resultaat.

Hebben uw werknemers een hoogwerker certificaat nodig? Op noroskveiligheidsopleidingen.nl worden diverse certificaten aangeboden voor zowel heftrucks als reachtrucks. Ga naar de website voor meer informatie.

Bent u op zoek naar een onafhankelijk en eerlijke adviseur die u helpt uw huis energiezuiniger en comfortabeler te maken, neem dan contact op met Wij Wonen Duurzaam.

op radiatorkopen.nl kunt uw online uw radiator kopen. Er worden verschillende soorten radiatoren verkocht en daarnaast ook aansluitmateriaal en cv-ketels.

Epoxyvloer bij Coatingvloer.nl

Betonvloer in de woonkamer – www.designbetonvloer.nl

 

 

Vermelding van Koston op de website van jouwhuisslimmer.nl