Koston isolatiebedrijf Almere

Wilt u comfortabel wonen en besparen op uw energiekosten, dan heeft u veel baat bij het isoleren van uw woning. Koston, isolatiebedrijf uit Almere, is al 45 jaar een specialist op dit gebied. Of het nu gaat om het isoleren van uw vloer, dak of spouwmuur, voor isolatie in Almere en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres. Op zoek naar een professioneel isolatiebedrijf in Almere voor het verduurzamen van uw woning? Maak vandaag nog een afspraak.

Isolatie in Almere met subsidie

Voor de Rijksoverheid is het belangrijk om zuiniger om te gaan met energie. Daarom stimuleren zij het verduurzamen van uw woning. Hiervoor is de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) in het leven geroepen. Dit betekent dat u subsidie kunt aanvragen voor isolatie in Almere. Bovendien kunt u voor het isoleren van uw woning geld lenen tegen een lage rente.

Subsidie verduurzamen voor vereniging van eigenaars

Deze subsidie voor isolatie in Almere geldt niet alleen voor de individuele huiseigenaar. Ook verenigingen van eigenaars (VvE) hebben deze mogelijkheid. Zij kunnen een beroep doen op de ‘subsidie verduurzamen voor verenigingen van eigenaars (SVVE). Dit maakt het mogelijk om via de VvE een heel appartementencomplex te laten isoleren.

Rendement op isolatie

Wist u dat er best veel energie verloren gaat als uw woning niet goed is geïsoleerd? Warme lucht in de huiskamer stijgt op en verlaat uw woning via het dak. Zo blijft u maar stoken om het warm te houden. Daarnaast verdwijnt er warme lucht via de vloer en muren. Andersom komt er ook onnodig veel koude lucht uw woning binnen. Twee op de drie woningen in Nederland zijn onvoldoende geïsoleerd en dat is zonde. In een goed geïsoleerde woning heeft u veel minder last van kou en tocht en bespaart u flink op de energiekosten.

Geïsoleerde woning meer waard

Een goed geïsoleerde woning is ook meer waard. Uw woning laten isoleren, is dus een investering voor de toekomst, mocht u uw huis willen verkopen. Een duurzame, energiezuinige woning is gewild en levert meer op dan een slecht geïsoleerd huis. Het loont dus absoluut de moeite om ervoor te zorgen dat uw woning een groen label heeft.

De voordelen van Koston

Een belangrijk voordeel van Koston is dat wij het meest ervaren isolatiebedrijf in deze branche zijn. In de afgelopen 45 jaar hebben we aan tal van isolatieprojecten gewerkt. Dat maakt ons tot een zeer deskundig bedrijf dat voor elk probleem een oplossing heeft.

Spouwmuurisolatie Almere

Door de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur op te vullen, bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. Een vaak toegepaste isolatiemethode voor spouwmuren is het inblazen van gebonden EPS-parels en minerale wol. Wist u dat wij het trotse isolatiebedrijf uit Almere zijn dat een rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van het zogenaamde Termoparels®systeem? Hierbij worden EPS-parels samen met een bindmiddel in de spouw geblazen. Dit garandeert een stabiele massa parels die niet krimpt of scheurt.

Spouwmuurisolatie

Dakisolatie Almere

Ook voor een dakisolatie in Almere kunt u rekenen op de deskundigheid en ervaring van Koston. Daken behoren tot de meest slecht geïsoleerde onderdelen van een huis. Daarom gaat er veel warmte verloren en zijn uw stookkosten hoger dan nodig. Wij maken bij een dakisolatie gebruik van HR++ Termoparels® waarmee we een isolatielaag in de dakspouw aanbrengen. Dit heeft als voordeel dat we uw dak isoleren zonder te slopen of verbouwen. Maak de isolatie van uw zolder compleet door ook uw zoldervloer te laten isoleren.

Dak isolatie

Vloerisolatie Almere

De HR Termoparels gebruiken we ook bij vloerisolatie in Almere. Dit doen wij door de bovenkant van de kruipruimte te isoleren. Deze ruimte onder de vloer laat veel kou door. Dankzij een geïsoleerde vloer, voelt uw woonkamer veel minder koud en vochtig aan. Bovendien bespaart u per jaar gemiddeld 3 tot 4 m³ gas per vierkante meter vloer.

Vloerisolatie

Bodemisolatie Almere

Maak de vloerisolatie compleet door ook de bodem te laten isoleren. We dekken de bodem van de kruipruimte af met een warmte-isolerende laag. Hierdoor wordt de kruipruimte een stuk droger en stijgt de temperatuur. In uw woonkamer is het dan ook veel behaaglijker.

Bodemisolatie

Gratis isolatie advies

Bent u van plan om te isoleren, maar weet u niet goed welke onderdelen van uw woning het meest gebaat zijn met een isolatie? Wij geven gratis advies over woningisolatie en de mogelijke subsidies. Onze experts komen graag bij u langs om de situatie bij u thuis in kaart te brengen. Zo krijgt u een helder beeld wat een spouwmuur-, dak-, bodem- of vloerisolatie voor uw woning kan betekenen.

Uw lokale isolatiebedrijf in Almere

Koston is gevestigd in Almere en dat is ook ons belangrijkste werkgebied. We zijn nooit ver weg. Heeft u vragen over een isolatie, dan staan we snel bij u op de stoep. Isoleren in Almere? Kies voor uw lokale isolatiebedrijf.

 

Veelgestelde vragen

Hoeveel kubieke meter gas bespaar ik in een geïsoleerde woning?

Voor een gemiddelde hoekwoning kan dat al zo’n 1.350 m3 gas per jaar schelen.

Wat levert een spouwmuurisolatie op?

De besparing op de stookkosten kan voor een hoekwoning oplopen tot 650 euro en voor een vrijstaande woning tot 950 euro per jaar.