Spouwmuurisolatie Almere

  • Comfortabel wonen met minder energie
  • Natuurvriendelijk isoleren
  • Natuurvriendelijk isoleren
  • Waardevermindering woning

Tussenwoning

Bespaar tot €250 per jaar.
Uw investering binnen 3 jaar terug.

Hoekwoning

Bespaar tot €650 per jaar.
Uw investering binnen 3 jaar terug.

Vrijstaande woning

Bespaar tot €950 per jaar.
Uw investering binnen 3 jaar terug.

Betere wooncomfort en lagere energiekosten

Spouwmuurisolatie is een duurzame manier om uw energiekosten te verminderen en vanwege de snelle terugverdientijd financieel zeer aantrekkelijk. Spouwmuurisolatie is een techniek waarbij we de ruimte (spouw) tussen de binnen- en buitenmuur van een woning opvullen met isolatiemateriaal. Deze isolatielaag voorkomt dat warmte onnodig verloren gaat en zorgt voor een stabielere binnentemperatuur, waardoor u direct bespaart op verwarmingskosten. Spouwmuurisolatie in Almere is zeer interessant, omdat veel huizen nog beschikken over niet-geïsoleerde spouwmuren. Ongeacht het bouwjaar van de woning levert spouwmuurisolatie een aanzienlijke verbetering van het wooncomfort op en een verlaging van de energiekosten.

Wilt u graag ontdekken hoe we u kunnen helpen met spouwmuurisolatie? Vraag gerust een kosteloos advies op maat aan.

De voor- en nadelen van spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is niet alleen een investering in uw woning, maar ook in uw wooncomfort en welzijn. Door het isoleren van uw spouwmuren creëert u een aangenaam en stabiel woonklimaat, waarbij koude en vochtproblemen tot het verleden behoren. Bovendien merkt u dat uw energieverbruik drastisch vermindert, wat leidt tot aanzienlijke besparingen op uw energierekening. Zo heeft u uw investering in spouwmuurisolatie snel terugverdiend. En laten we niet vergeten dat een energiezuinige woning bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot en een hogere marktwaarde voor uw woning. Kortom, met spouwmuurisolatie slaat u meerdere vliegen in één klap!

Bespaar op uw energierekening

Een goed geïsoleerde woning zorgt niet alleen voor een comfortabeler binnenklimaat, maar draagt ook bij aan een aanzienlijke verlaging van uw energierekening. Afhankelijk van uw woningtype kan de jaarlijkse besparing flink oplopen. Zo bespaart u met een tussenwoning gemiddeld € 250,- per jaar, met een hoekhuis of twee-onder-een-kapwoning ongeveer € 650,- en met een vrijstaande woning zelfs rond € 950,-.

Kosten van spouwmuurisolatie

Bent u benieuwd naar de investering voor spouwmuurisolatie? Deze is sterk afhankelijk van uw woningtype. Voor een tussenwoning bedragen de kosten gemiddeld € 800,-. Heeft u een hoekhuis of een twee-onder-een-kapwoning? Reken dan op een investering van ongeveer € 2.100,-. Voor eigenaren van een vrijstaande woning liggen de kosten rond de € 3.100,-. Het rendement van deze investering is echter snel zichtbaar, want binnen zo’n 3 jaar heeft u de kosten van de isolatie terugverdiend. Een duurzame en financieel aantrekkelijke keuze voor elke woningeigenaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Klik op de knop hieronder en maak nu een afspraak.

Afspraak maken

Welke huizen komen in aanmerking?

Spouwmuurisolatie is vooral interessant voor huizen die zijn gebouwd tussen 1920 en 1988. Vanaf 1920 werden woningen namelijk standaard voorzien van een spouw tussen de binnen- en buitenmuur. Woningen die tussen 1976 en 1988 zijn opgetrokken, hebben vaak al wel spouwmuurisolatie, maar helaas is het isolatiemateriaal dat in deze periode werd gebruikt niet altijd van de beste kwaliteit. Daarom is het ook bij deze huizen financieel interessant om ze van nieuwe spouwmuurisolatie te laten voorzien.

Spouwmuurisolatie is geschikt voor diverse woningtypes, waaronder de voor- en achtergevel van een tussenwoning, hoekwoningen en vrijstaande woningen. Ongeacht het type woning dat u bezit, biedt spouwmuurisolatie altijd een efficiënte oplossing om energie te besparen en het wooncomfort te verhogen.

De voordelen van Koston

Als een van de grondleggers van na-isolatie in Nederland heeft Koston een schat aan ervaring opgebouwd, waardoor we vandaag de dag te boek staan als een van de meest deskundige bedrijven op het gebied van isolatie, vochthuishouding en algemene energiebesparing. We worden regelmatig ingeschakeld voor isolatieadviezen, vochtanalyses en trainingen. Daarnaast zetten we ons in bij verschillende verenigingen, stichtingen en corporaties om bij te dragen aan energiebesparing en reductie van CO2-uitstoot. Bij Koston krijgt u niet alleen isolatie van topkwaliteit, maar ook de kennis en ervaring van decennia in de branche.

Professionele installatie

Met Koston kiest u voor een snelle, professionele installatie zonder overlast, zodat u direct begint met besparen op uw energiekosten. We begrijpen dat uw comfort en gemak voorop staan. Daarom zorgen we ervoor dat de installatie van spouwmuurisolatie soepel en efficiënt verloopt. Binnen enkele uren is uw woning voorzien van hoogwaardige spouwmuurisolatie. Het bijzondere aan deze installatiemethode is dat we vanaf de buitenzijde van uw woning werken. Dit betekent dat u gewoon in uw huis kunt blijven zonder enige hinder te ondervinden van het installatieproces.

Spouwmuurisolatie aanvragen

Overweegt u spouwmuurisolatie voor uw woning in Almere? Een uitstekende keuze voor zowel comfort als besparing. Bij Koston staan we al meer dan 45 jaar garant voor kwalitatieve isolatiewerken. Door te investeren in spouwmuurisolatie geniet u niet alleen van een behaaglijker huis, maar ziet u ook uw energiekosten dalen.

Vraag nu een prijsindicatie aan bij Koston en laat u deskundig adviseren over de mogelijkheden voor uw woning in Almere.

Prijsindicatie aanvragen

Neem contact op