Spouwmuurisolatie Amsterdam

  • Voor een comfortabel woonklimaat
  • Uw investering snel terugverdiend
  • Minder koude en vochtproblemen
  • Vermindert uw energieverbruik aanzienlijk

Tussenwoning

Bespaar tot €250 per jaar.
Uw investering binnen 3 jaar terug.

Hoekwoning

Bespaar tot €650 per jaar.
Uw investering binnen 3 jaar terug.

Vrijstaande woning

Bespaar tot €950 per jaar.
Uw investering binnen 3 jaar terug.

Spouwmuurisolatie is een efficiënte en kosteneffectieve isolatiemethode die uw energiekosten verlaagt. Wilt u meer weten over een spouwmuurisolatie in uw woning? Vraag vrijblijvend advies op maat aan.

Wat is spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie is een isolatietechniek die wordt toegepast om de thermische efficiëntie van een gebouw te verbeteren door de spouw (de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur) op te vullen met isolatiemateriaal. Het isolatiemateriaal vormt een barrière en vermindert warmteverlies door de muren.

Hoe werkt het?

Spouwmuurisolatie brengen we meestal binnen één dag aan en bestaat uit een aantal stappen. Nadat uw spouwmuren zijn geïnspecteerd op geschiktheid en aanwezigheid van eventuele vochtproblemen gaan we aan de slag. We boren kleine gaten in de voegen van de buitenmuur. Vervolgens wordt het isolatiemateriaal in de spouwmuur geblazen. Het isolatiemateriaal in de spouwmuur geïnjecteerd totdat de spouw volledig is opgevuld. Nadat het isolatiemateriaal is aangebracht, dichten we de geboorde gaatjes in de voegen van de buitenmuur weer netjes af met voegmortel die bij de kleur van uw muur past.

Verminder uw energiekosten

Een spouwmuurisolatie verhoogt het comfort in uw woning en draagt bij aan een beter milieu. Vooral het isoleren van de spouwmuren zorgt voor een aanzienlijke besparing op gas of elektriciteit, aangezien een kwart van de warmte in een woning zonder spouwmuurisolatie via de muren verloren gaat.

Subsidie voor spouwmuurisolatie in Amsterdam

Kiest u voor spouwmuurisolatie? Dan kunt u mogelijk een beroep doen op de investeringssubsidie voor duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Deze subsidie is beschikbaar voor particulieren en geldt ook voor inwoners van Amsterdam. Bovendien is op isolatiewerkzaamheden het lage btw-tarief van negen procent van toepassing.

Termoparels®-systeem met twintig jaar garantie

Koston Nederland biedt verschillende hoogwaardige isolatiemethoden voor spouwmuurisolatie, waaronder het populaire Termoparels®-systeem. Dit systeem is mede door ons ontwikkeld en maakt gebruik van EPS-parels die samen met een bindmiddel in de spouw worden geblazen. Daardoor ontstaat een stabiele massa parels die niet inzakt, krimpt of scheurt. Bovendien is het Termoparel®-systeem de enige spouwmuurisolatie met maar liefst twintig jaar garantie, in plaats van de standaard tien jaar garantie die andere systemen hebben.

Spouwmuurisolatie voor uw woning in Amsterdam?

Wilt u ook graag de voordelen van spouwmuurisolatie in Amsterdam ervaren, zoals een lagere energierekening en een comfortabeler huis? Dan helpen wij u graag. Met meer dan 45 jaar ervaring in isolatietechnieken en energiebesparing bieden wij professionele isolatieoplossingen voor spouwmuurisolatie in Amsterdam. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op