Isolatie Amsterdam

Tussenwoning

Bespaar tot €250 per jaar.
Uw investering binnen 3 jaar terug.

Hoekwoning

Bespaar tot €650 per jaar.
Uw investering binnen 3 jaar terug.

Vrijstaande woning

Bespaar tot €950 per jaar.
Uw investering binnen 3 jaar terug.

Laat uw woning in Amsterdam isoleren door de specialisten van Koston.

Koston: isolatiebedrijf in Amsterdam

Laat Koston onder andere uw spouwmuren, vloeren en daken van een stevige isolatielaag voorzien. We gebruiken duurzame materialen van topkwaliteit. Hierdoor ziet u snel uw energienota slinken en woont u op een klimaatvriendelijke manier.

Soorten isolatie

Bent u op zoek naar de juiste isolatie voor uw woning in Amsterdam? Koston denkt graag met u mee. Er zijn verschillende mogelijkheden. Denk aan spouwmuurisolatie, bodemisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Neem contact met ons op voor het vrijblijvende advies van een isolatiespecialist.

Spouwmuurisolatie Amsterdam

Spouwmuurisolatie is effectief en klimaatvriendelijk. We spuiten de isolatielaag tussen de binnen- en buitenmuur. Er zijn verschillende duurzame isolatiematerialen beschikbaar, waaronder HR Termoparels, HR++ en BiofoamPearls®. Koston adviseert u graag welk spouwmuurisolatiemateriaal het beste is voor uw woning.

Uw besparing met spouwmuurisolatie

Met spouwmuurisolatie bespaart u tot € 950,00 per jaar op uw woning. De precieze besparing is afhankelijk van uw type woning en uw energiegebruik. Doorgaans bespaart u genoeg om binnen 3 jaar uw investering terug te verdienen.

Vraag spouwmuurisolatie aan

Laat de specialisten van Koston uw woning voorzien van spouwmuurisolatie. Door onze ruime ervaring in het aanbrengen van isolatie, kunnen we op een effectieve en efficiënte manier te werk gaan. Vraag een vrijblijvende offerte aan om achter de mogelijkheden te komen voor uw woning in Amsterdam.

Spouwmuurisolatie aanvragen

Bodemisolatie Amsterdam

In een kruipruimte ontstaat veel kou, vocht en soms ook schimmel. Deze tocht kan via de vloer eenvoudig de woning binnendringen. In dit geval is bodemisolatie een permanente oplossing. Bodemisolatie is milieuvriendelijk, zorgt voor minder vocht in uw woning en verlaagt de energierekening.

Bespaar met bodemisolatie

U kunt ruim € 800,00 per jaar besparen, door de bodem vakkundig te laten isoleren. De bodemisolatie van Koston verdient u uw investering gemiddeld in 3 jaar weer terug. Onze specialisten geven u graag een eerlijk en betrouwbaar inzicht in uw mogelijke besparing.

Voorzie uw woning van bodemisolatie

Bescherm uw woning tegen vocht, schimmel en houtrot met de juiste bodemisolatie. Hiermee profiteert u naast een verlaging van de energierekening, van een waardestijging van uw huis. Vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg inzicht in uw mogelijkheden.

Bodemisolatie aanvragen

Vloerisolatie Amsterdam

Naast bodemisolatie kan ook de vloer geïsoleerd worden. Er wordt met dezelfde techniek als bij bodemisolatie gewerkt, alleen plaatst Koston de bodemhygrolatiematrassen tegen de bovenkant van de kruipruimte aan, zodat de vloer van de woning extra goed geïsoleerd wordt. Koude tocht en optrekkend vocht worden door hoogwaardige matrassen tegengehouden.

Lagere kosten dankzij vloerisolatie

Met het aanbrengen van vloerisolatie bespaart u tot € 500,00 op jaarbasis. Bij normaal energiegebruik haalt u uw investering binnen 9 jaar weer terug. We zorgen voor een kwalitatieve isolatielaag, die een levenslangs mee gaat.

Kies voor vloerisolatie bij Koston

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de vloerisolatie van uw woning. We geven u een eerlijk en transparant inzicht in uw totale kosten. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent.

Vloerisolatie aanvragen

Dakisolatie Amsterdam

Via het dak verliest een woning aardig wat warmte. Dit komt door opstijgende warme lucht, die de woning via het dak verlaat. Het gevolg is een warmteverlies van ruim 30 procent. Professionele dakisolatie is daarom onmisbaar voor uw woning.

Uw besparing met dakisolatie

Een slecht geïsoleerd dak brengt torenhoge stookkosten met zich mee. Laat daarom uw dak isoleren door een professioneel isolatiebedrijf in Amsterdam. Hiermee bespaart u tot € 500,00 per jaar en verdient u binnen 4 jaar uw investering terug.

Vraag dakisolatie in Amsterdam aan

Om uw woning van effectieve dakisolatie te voorzien, is het noodzakelijk om over goede dakpannen te beschikken. Alleen dan kan de isolatielaag onder de dakpannen toegepast worden. Vraag een vrijblijvende offerte aan en vind uit wat uw mogelijkheden zijn.

Dakisolatie aanvragen

Goed voor het klimaat

Koston is een vooruitstrevende isolatiespecialist in de regio van Amsterdam. Goede isolatie vermindert een hoop stoken. Hoe meer u stookt, hoe meer schadelijke CO-gassen er in de natuur terechtkomen. Dit maakt de isolatie van Koston een duurzame oplossing. Bovendien is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een subsidie voor uw isolatiekosten.

Heeft u dieren die zich hebben genest onder de dakpannen of in de spouwmuur? Koston zoekt naar een passend alternatief in de natuur, zodat we de leefkwaliteit van de dieren niet aantasten. Zowel de isolatiematerialen als de kasten voor dieren worden van klimaat regulerende materialen gemaakt. Dit betekent dat ze afbreekbaar zijn en er geen schadelijke stoffen in de natuur terechtkomen.

Ons werkgebied in Amsterdam

Koston is een isolatiebedrijf dat werkzaam is in Amsterdam en omstreken. U kunt in inschakelen voor de isolatie van uw woning als u bijvoorbeeld woont in een van de volgende Amsterdamse gebieden:

  • Amsterdam Noord
  • Amsterdam Oost
  • Amsterdam Zuid
  • Amsterdam West
  • Amsterdam Nieuw-West
  • Amsterdam Centrum
  • Amsterdam Zuidoost
  • Weesp

Laat uw eigen woning verduurzamen

Wilt u de isolatiewaarden van uw woning ook verbeteren? Vraag dan snel advies bij Koston voor vakkundige isolatie in Amsterdam. Leg uw woonsituatie voor en daarna helpen wij u graag verder.

Neem contact op