Bleeve is een online platform wat woningeigenaren helpt om energiezuinig te wonen. Het doel is om mensen te helpen hun huis (stap voor stap) energieneutraal te maken. Via een Airbnb-ogend platform brengt bleeve.nl mensen in contact met kwalitatieve vakmensen die hun wensen rondom energiezuinig wonen kunnen invullen.

 

Bleeve is daarmee een online platform waar de vraag naar en het aanbod van duurzame maatregelen (zonnepanelen, isolatie, energiezuinige ketels etc.) samenkomen. Koston is een van de bedrijven in het ecosysteem van het online platform. Koston staat bekend om haar toepassingen in het isoleren van woningen. Samen richten Bleeve en Koston zich op het vergroten van de vraag naar energiebesparende maatregelen om de CO2 uitstoot van particuliere woningen te verlagen.
De uitkomsten van de klimaattop (dec ’15) onderschrijven dat we ons op een omslagpunt bevinden. Er zijn flinke ambities uitgesproken als het gaat om het terugdringen van de CO2 uitstoot. Er zal veel geïnvesteerd worden om onze maatschappij te verduurzamen. Het is belangrijk dat partijen gaan samenwerken om gemeenschappelijke doelstellingen te bewerkstelligen. In deze samenwerking tussen Koston en Bleeve richt ieder zich op zijn eigen competenties, zo maken we elkaar sterker en helpen we de klant beter.